پرش لینک ها

Symantec

نمایندگی فروشSymantec Endpoint Protection

محصولی آمریکائی است شامل امکانات (Feature) antimalware، IDS و Firewall برای سرورها و کللاینت ها که در سال ۲۰۰۷ با ورژن ۱۱ به طور رسمی وارد بازار شد.

سیمانتک یا سیمنتک (Symantec Endpoint Protection) محصولی آمریکائی است شامل امکانات antimalware، IDS و Firewall برای سرورها و کللاینت ها که در سال ۲۰۰۷ با ورژن ۱۱ به طور رسمی وارد بازار شد.

کاربران شبکه یک سازمان از راههای مختلفی مورد تهاجم قرار میگیرند. بیشترین تهاجم های صورت گرفته از طریق مرورگر های اینترنتی هنگام وبگردی یا در زمان ارتباط با LAN است، پس ویروس های یک کاربر می تواند کاربر دیگر را نیز تهدید کند. تنها راه ممکن برای جلوگیری از انتشار ویروس ها در یک شبکه استفاده از یک آنتی ویروس قوی است. شرکت Symantec یک محصول قوی برای محافظت از کلاینت ها بنام Symantec Endpoint security معرفی کرد.

محصول Endpoint Protection شرکت سیمنتک در واقع ادغام شده محصولات نرم افزاری امنیتی این شرکت از قبیل Antivirus 10.0، client security، Network Access Control و Sygate Enterprise Edition است. با اینکه Symantec Endpoint protection از ادغام چندین محصول تولید شده است، حجم خیلی کمی دارد و Resource زیادی را اشغال نمی کند. هم چنین Endpoint Protraction شامل امکاناتی همچون Block کردن داده و دستگاه های غیر مجاز از قبیل USB Storage یا هر دستگاه Wireless دیگر است. این محصول نه تنها روی Platform های Windows نصب می شود بلکه روی Platform های VMware، Linux و MAC نیز نصب می شود.

Endpoint Protection در واقع کامپیوتر را در مقابل تهدیدات امنیتی اسکن کرده و طبق Policy تعریف شده با تهدیدات برخورد خواهد کرد. تهدید ها ممکن است از طرف شبکه یا web browser باشد. همچنین یک کنسول مدیریتی متمرکز برای صدور/عدم صدور مجوز برای جلوگیری از ورود/خروج Packet ها به کامپیوتر وجود دارد که کلاینت ها پالیسی خود را از آن دریافت میکنند. معمولا Endpoint Protection ها بدون توجه به نحوه حمله Packet های مهاجم را Block میکند. Symantec Endpoint Protection بصورت چند لایه ای Packet ها را آنالیز میکند و سپس طبق Policy تعریف شده (Allow/Deny) رفتار خواهد کرد.

قابلیت های سیمانتک

برخی از قابلیت های Symantec Endpoint Protection:

  1. گزارش گیری بصورت پیشرفته از وضعیت موجود
  2. شناسایی سخت افزار ها و Device های متصل شده به دستگاه
  3. استفاده از Resource کم
  4. کنترل Packet ها از دستگاه به شبکه و برعکس
  5. امکان کنترل کلاینت از Console
  6. داشتن Firewall قوی برای جلوگیری از نفوذ