پرش لینک ها

Microsoft Lync- مایکروسافت لینک

Microsoft Lync- مایکروسافت لینک در سایت شرکت فنا

Microsoft Lync- مایکروسافت لینک کمينه

جهت به کار بردن قابلیت های بیان شده، سرویس های زیر لازم است:

1.       Instant Messaging & Presence
2.       Audio/Video Calling & Conferencing
3.       Sharing & Presentation
4.       Enterprise Voice
5.       Mobility
سرویس های پیام سریع و وضعیت حضور (Instant Messaging & Presence)

به عنوان این دسته از قابلیت ها می توان به مواردی نظیر Presence به معنای تعیین وضعیت حضور،IM & Group Chat به معنای انجام چت گروهی و یا دونفره، Contact List & Contact Information به معنای دیدن اطلاعات و لیست تماس، نمایش خلاصه ای از فعالیت ها یا همان Activity Feed و نیز امکان برقراری ارتباط با سرویس های PIC به معنای چت عمومی اشاره کرد. معرفی کاملتر این فعالیت ها را در بخش زیر بخوانید.

وضعیت حضور  (Presence)

با استفاده از سرویس وضعیت حضور می توانید مکان و وضعیتتان را به افرادی که مدنظر دارید اعلام نمایید. بدین صورت که احتیاجی به ارسال دستی وضعیت نیست بلکه تمام افرادی که با شما تحت Lync Client در وضعیت دوستی قرار دارند، اطلاعات شما اعم از موقعیت و وضعیتتان را در حالت های Available یا Busy یا  Do Not Disturb (یعنی لطفا مزاحم نشوید) روبروی اسمتان می بینند.
لیست تماس همراه با اطلاعات تماس  (Contact List & Contact Information)

نام همه افرادی که در لیست دوستانتان قرار دارند را می توانید به صورت یکجا در یک محیط بسیار کاربرپسندانه مشاهده نمایید. برای سهولت کارتان می توانید افراد را با دسته بندی های مختلف همچون  Online و یا Offline دسته بندی کنیدتا در مواقع لزوم بتوانید در زمان خود صرفه جویی کنید.

 

با استفاده از Lync Server خواهید توانست اطلاعات زیادی را در رابطه با مشتریان و همکارانتان بدست بیاورید. از جمله این اطلاعات می توان به مواردی نظیر شماره تلفن و آدرس آن ها اشاره کرد. قابل ذکر است که بدست آوردن تمام اطلاعات تنها مختص داخل سازمان نیست و شما در هرجای دیگری می توانید به آن ها دسترسی داشته باشید.

 


خلاصه فعالیت (Activity Feeds)

با کمک Activity Feeds چکیده ای از فعالیت های مورد نظرتان را به اطلاع همکارانتان برسانید. علاوه بر این شما نیز میتوانید چکیده از فعالیت هایی را که همکارانتان انجام داده اند را در یک محیط ساده ببینید.
پیام فوری (IM)

پیام فوری یا IM (مخفف Instant Messaging) در زمینه ارتباطات نوشتاری گروهی و دونفره کاربرد پیدا می کند. IM در ایران با نام چت (Chat) خوانده می شود. IM در مقایسه با سیستم های متنی دیگری همچون ایمیل در حالت Real Time استف بدین معنا که صحبت ها در آن واحد و در لحظه قابل انجام است. اما ایمیل پس از مقدماتی همچون انتخاب موضوع و وارد نمودن آدرس ایمیل دریافت کننده، ارسال می شود. دریافت کننده هم بعد از refresh کردن صفحه صندوق خود، ایمیل شما را دریافت می کند.
در صورتی که از Exchange Server یا Outlook استفاده می کند، قادرید آرشیو مکالماتتان را در mailbox ذخیره نمایید.
چت گروهی (Group Chat)

با استفاده از Group Chat می توانید به صورت دائم یک چت روم داشته باشید و اگر شما یا هم گروهی هایتان برای مدتی در اتاق گفتگو حضور نداشته باشید، این گروه همچنان پاربرجا باقی می ماند. Group Chat ها، بسته به نوع کارکرد در مدارسف شرکت ها و هر سازمانی مورد استفاده قرار میگیرند. همکاران می توانند با تشکیل گروه به صحبت خصوصی با یکدیگر بپردازند و در امور شغلی خود با ارسال متن با یکدیگر صحبت و همکاری کنند. سرویس چت گروهی یا همان Group Chat ، در OCS 2007 هم موجود بوده که بعدها در Lync Server 2010 از لحاظ کارایی و قابلیت توسعه پیدا کرده است. توجه فرمایید که همکاران در خارج از سازمان هم می توانند با کمک سریس Federation امکان حضور در چت روم ها را دارند. همچنین هر فرد می تواند به صورت همزمان در چند اتاق گفتگو حضور داشته باشد.


 

سرویس تماس صوتی/تصویری و برگزاری کنفرانس (Audio-Video Calling & Conferencing)

برگزار کردن ویدیو کنفرانس که Audio/Video Calling نامیده می شود، به صورت درون سازمانی انجام می شود که به صورت Audio Conferencing یا Web Conferencing و یا Conferencing می باشد. این سرویس ها در بستر اینترنت انجام می پذیرد. همچنین این سرویس می توان در بستر شبکه های تلفن شهری صورت بگیرد که به آن Dial-In Conferencing گفته می شود.

تماس صوتی و تصویری (Voice/Video Calling)

با استفاده از این سرویس، شما قادر به برقراری ارتباط صوتی و تصویری با دوستان و همکاران خود هستید. این همکاران می توانند در هر جایی از این کره خاکی باشند، فقط کافیست که به شبکه شما متصل باشند

مکالمه صوتی گروهی (Audio Conferencing)
برای برقراری مکالمات صورتی دنفره یا گروهی می توانید از سرویس Audio Conferencing استفاده کنید. برای اینکار علاوه بر کامپیوتر میتوانید از تلفن و موبایل و تبلت و … هم می توانید استفاده کنید.

قابلیت Dial-In Conferencing

با استفاده از Dial-In Conferencing می توانید از هر مکانی که هستید با کمک تلفن شهری که به آن شبکه PSTN می گویند، با افراد دیگر در ارتباط بوده و در کنفرانس های مدنظرتان شرکت نمایید. این قابلیت برای افرادی مناسب است که در داخل سازمان حضور ندارند و با شماره گیری تلفن مربوطه وارد گروه کنفرانس می شوند. مزیت بالای این قابلیت آنست که بدون نیاز به سخت افزار و فقط با یک شماره گیری ساده تلفن می توانید ارتباط برقرار کنید.

مکالمه تصویری گروهی (Video Conferencing)

با کمک سرویس Video Conferencing افراد قادرند با یک یا چند نفر کاملا همزمان به صورت تصویری ارتباط برقرار نمایند. در این سرویس، ارتباط به شکل live یعنی کاملا زنده است و می توانید همه افرادی را که در کنفرانس حاضر می شوند را ببینید. این سرویس نیز در بستر اینترنت، موبایل، تبلت و غیره به شرکت داشتن webcam قابل استفاده است.

برگزاری کنفرانس تحت وب (Web Conferencing)

تصور کنی جایی در خارج از شرکت هستید و باید به صورت فورس ماژور مواردی را به همراه عکس وسیله روبریتان برای همکارتان بفرستید. روی سیستمتان Lync Client ندارید و یا به هر دلیلی امکان برقراری ارتباط با Lync Client میسر نیست. در این مواقع چه راهکاری دارید؟ Web Conferencing یکی از قابلیت های Lync Server 2010 است که با کمک آن می توانید فقط با یک مرورگر که بهتر است موزیلا باشد، و بدون هیچ گونه نرم ازفار دیگری به برقراری ارتباط صورتی/تصویری با افراد مدنظر خود بپردازید. در اینجا یک مدیر کنفرانس داریم که اجازه ورود افراد را صادر می کند و هر زمان که صلاح ببیند می تواند افراد را از کنفرانس خارج کند.

امکان به اشتراک گذاری سرویس ها و ارائه اسلایدهای پاور پوینت (Sharing & Presentation)

کاربران Lync Server می توانند در محیطی ساده و بدون دانش اولیه، سرویس های مختلفی را برای هم به اشتراک بگذارند. این سرویس ها شامل اشتراک گذاری های مختلف مثل دسکتاپ، نرم افزار، امکان ارائه فایل پاور پوینت و وجود تخته سفید جهت ارائه بهتر ایده ها و سیستم Poll به معنای رای گیری می شوند.

به اشتراک گذاری Desktop و نرم افزار (Desktop & Application Sharing)
قابلیت Desktop Sharing امکان share کردن دسکتاپ با همکارانتان را به شما می دهد. هر فرد می تواند به طرف مقابل دسترسی فقط برای مشاهده بدهد و یا دسترسی کاملتر یعنی ارائه کنترل کامپیوتر به طرف مقابل را بدهد. این قابلیت درست همان ریموت کردن است به اضافه اینکه تحت آن می توانید به صورت صوتی و تصویری با طرف مقابل صحبت کنید. اگر از چند مانیتور استفاده می کنید می توانید آن ها را به انتخاب خود به صورت تکی یا همزمان به اشتراک بگذارید. Desktop Sharing یکی از امکانات بسیار پرکاربرد Lync Server 2010 است زیرا متخصصان Help Desk با کمک آن می توانند مشکلات مختلف کارکنان را برطرف نمایند. اگر زمانی مشکلی برای مثلا KM Player رخ داد، فقط کافیست محیط خود KM Player را با همکارتان share کند و دیگر به وی دسترسی دسکتاپ ندهید.

 


PowerPoint Presentation یا ارائه فایل های PowerPoint

قابلیت PowerPoint Presentation امکان نمایش فایل های مختلف PowerPoint برای دوستان و همکاران را فراهم می کند. در حقیقت این قابلیت، در بستر وب یک اتاق کنفرانس حقیقی را شبیه سازی می کند.

از جمله بقیه قابلیت ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • Whiteboard یا تخته سفید
  • سیستم رائ گیری یا Poll
  • امکان ارسال فایل
  • قابلیت Enterprise Voice
  • PBX Replacement یا جایگزینی دستگاه های PBX
  • هدایت تماس (Call Forwarding)
  • زنگ خوردن همزمان (Simultaneous Ring)
  • انتقال تماس (Call Park)
  • شماره های اختصاص داده نشده (Unassigned Numbers)
  • Team Call
  • منشی تلفنی (IVR)
  • قابلیت اتصال به سیستم تلفن شهری (Connectivity to PSTN)
  • سرویس Mobility
  • Lync برای کامپیوترهای رومیزی، تلفن های هوشمند و تبلت ها